Om mig

Jag känner stor vördnad och ödmjukhet inför kroppens intelligens. Hur den kommunicerar och reagerar över sinnet som ibland tar för stor plats i våra liv. Känslans intelligens bor i kroppen och den är viktig för vår kommunikation med oss själv och andra. Jag handleder och föreläser om sorg och förluster, undervisar i qigong, coachar individer och grupper som vill förändring. Just nu är jag sjukskriven och behandlas för cancer.

Jag har större delen av mitt liv försökt förstå vad min kropp är kapabel till. Både fysiskt och emotionellt. Idag vet jag att den har en kraft som jag behövt söka upp och hitta själv. Den låter sig inte fångas utan jag får förtjäna min livskraft genom att ta reda på vad jag behöver för att vara en så bra människa som möjligt både mot mig själv och andra. 

I hela mitt liv har jag drömt om en värld där vi alla får plats att vara dem vi är. Den resan börjar i mig själv.

I november 2019 får jag veta att jag har en elakartad tumör i huden. Det är tredje gången i mitt liv som jag får malignt melanom (hudcancer). Den här gången sprids det till lymfkörtlarna och jag har en lång vandring framför mig för att bli frisk. 

Jag kommer att börja blogga för att dokumentera hur jag tar mig igenom dagarna framöver. Det är för svårt att bära allt inombords i den distanserade tillvaron som Covid-19 har fört oss till. 

© 2020 by Carina Halvardsson.  Proudly created with Wix.com

  • Grey Facebook Icon
  • Gray Edin Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now