avslappning.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag drömmer om en värld där vi alla får plats att vara dem vi är. 

 

 

Jag började min yrkesbana med att låsa in människor. Sedan mer än två decennier arbetar jag nu istället för att hjälpa dig bli fri i kropp, själ och sinne. 

Från kriminalvård till alternativ- och komplementärmedicin med eget företag inom hälsa och utveckling har jag rest mellan väst och öst. Från struktur, kontroll och kritiskt tänkande till lyssnande, flexibilitet och tillit. Jag omfamnar helheten och förstår komplexiteten i varje människa. 

Pedagogik, psykologi, konflikthantering, motiverande samtal, västerländsk- och österländsk medicin, kroppsterapi, coachning, qigong, medling och försoning. 

Jag föddes med begränsad syn och var nästan blind på ena ögat. Det gjorde att jag uppfattade min omgivning genom mina andra sinnen. Genom att lyssna och känna mig fram utvecklade jag en fingertoppskänsla och kroppsförnimmelse. Det var så jag lärde mig förstå omgivningen och fångade upp det jag inte kunde se med ögonen. Väldigt tidigt i livet lärde jag mig alltså att lita på vad min kropp förmedlade. Det har hjälpt mig bli djupt grundad och närvarande i mötet med andra.

Jag handleder och föreläser om sorg, förluster och försoning.

Undervisar i qigong.

Coachar individer och grupper som vill förändring. 

Leder promenadgrupper i Malmö

Jag vill inspirera dig att göra vad Du kan för att må så bra som möjligt.

Lyssna på hela programmet här