Ett Gott Nytt År!

Jag somnade långt före tolvslaget på nyårsafton. Årets sista dag som liksom många andra dagar det gångna året inte blev som vanligt. Men jag vill säga som för att påminna mig själv. "Alla dagar är faktiskt bra dagar eftersom alternativet är ingen dag alls". Verkligheten når bara inte alltid upp till mina förväntningar, men det är ok. Det blir ljus efter mörker.Det jag verkligen önskar mig det här året är att bli frisk. Men mest önskar jag att vi kan stoppa spridningen av Covid-19 eftersom Vi-et är viktigare än Jag-et. Jag behöver er andra inte bara för att överleva utan också för att kunna leva. Pandemin har gjort det så tydligt. Det är vad vi är beredda att göra för varandra som kommer att påverka hur det blir för både dig och mig. Tillsammans klarar vi mer än var och en för sig själv. Det finns så mycket fint som många har gjort för någon annan under 2020. Därför vill jag inte kalla 2020 för ett dåligt år som jag helst vill glömma. Nej, Jag vill istället lyfta 2020 som ett år då jag lärde mig självklara sakers rätta värde.

Jag lärde mig till exempel vilket värde det har att bara få ta en kopp kaffe med en vän eller äta middag med familjen. Att få krama mina nära och kära istället för att stå en bit i från och titta på varandra med en overklighetskänsla som jag aldrig hade kunnat föreställa mig. Att jag trots köer och hög belastning på vården har fått genomgå alla operationer, undersökningar och behandlingar under året.


Jag är beredd att göra vad som krävs för att bli frisk. Med avbruten cancerbehandling vilar jag i tron på att jag ska bli frisk av mig själv på ett naturligt sätt. Bra mat och fysisk aktivitet är två viktiga och självklara delar. Det finns en hel del annat som också är väldigt viktigt. Som att till exempel börja arbeta och dela med mig medan jag kan. Jag återkommer till det.......
Naturen är för mig den mest läkande plats av alla. Den tar emot mig precis som jag är och gör ingen skillnad på vem eller hur jag är. Naturen bjuder mig på allt jag är öppen för att ta emot. Jag kan vandra och följa stigarna utan att egentligen veta vilken väg jag tagit mig genom landskapet eftersom tankarna som fyller mitt huvud få brusa runt och ta mitt fokus. Eller så kan jag stanna upp, lyssna på tystnaden, fåglarnas kvitter eller varför inte gå av från skogsvägen in i granskogen för att känna den mjuka mossan under stövlarna.

Skogen väcker tag i min nyfikenhet och inspirerar mig att välja nya vägar. Precis som naturen gör för att fortsätta växa. Den låter inte något hindra den utan tar nya vägar för att fortsätta ge liv åt växandet.


Avslutningsvis vill jag bara säga Tack!

För vad skulle jag gjort utan alla er som stöttat och hjälpt mig på olika sätt? Jag vill verkligen att Du ska förstå hur oerhört viktig Du varit och är för mig.

Gott Nytt År!


Kram, Carina


24 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

© 2020 by Carina Halvardsson  l  carina@carinahalvardsson.se  l  +46709 500 355 

  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Edin Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now