Jag vill dela det jag sått i mig självJag funderar på om det finns någonting som jag ska dela med mig av innan det är försent. "Jag vill dela det jag sått i mig själv även om skörden blir liten". Dessa ord kom till mig igår och jag undrar vad de betyder. Jag har alltid tvivlat på om det jag har att dela är tillräckligt. Men det är inte för mig att avgöra. Det är upp till den som tar emot det. Samtidigt så tänker jag på människor i mitt liv som delat med sig till mig. Det är inte alltid jag har förstått vad det är jag tagit emot förrän långt senare. Det har behövt mogna i mig själv först. Jag har tagit emot fröer som legat och grott i mig och när det sedan är en del av mig, det är då jag kan dela det på mitt sätt.


Jag har arbetat med hälsa och utveckling i över tjugo år. Det betyder att jag är intresserad av vad som får människor att må bra, vad som gör oss friska och hur vi kan utvecklas till dem vill vill vara. För att göra det har det viktigaste för mig varit att leva som jag lär. Det jag säger behöver vara trovärdigt men inte nödvändigtvis helt sant för alla. För det viktigaste är att lyssna på sin egen kropp och själ. Det är vad jag vill förmedla till andra.


Just nu kämpar jag med att bli frisk från cancer (hudcancer) som spridit sig till lymfkörtlarna. Det är en resa både i kropp och själ. Jag vill dokumentera både för min egen del vad jag går igenom. Men också för min familj och mina vänner så dem får veta. Att ta sig igenom en sådan här sak är oerhört påfrestande inte bara fysiskt utan också känslomässigt och mentalt. Det här kanske underlättar för mig att inte behöva berätta samma sak väldigt många gånger.

27 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

© 2020 by Carina Halvardsson  l  carina@carinahalvardsson.se  l  +46709 500 355 

  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Edin Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now