Naturen ger mig livskraft

Såhär blir det när jag leker och sätter ihop både ljudfil och film under min promenad i skogen. Glädjen är stor :-)


Helt underbart kul att prova på att göra saker jag aldrig gjort förr. Lekstugan är öppen :-)


Jag har varit så feg och inte gett mig in i leken riktigt. Däremot har min vän Marie Ek Lipanovska pushat och peppat mig under många år att ge mig ut på upptäcksfärd i den digitala världen. Nu äntligen har jag provat och tycker det är riktigt roligt. Tack för det min fina vän!

Det är så viktigt att ha förebilder och se andra människor våga, testa och sedan lyckas. Marie är en förebild för mig på många sätt. Hon är inte bara en väldigt fin vän utan en människa som håller ut och håller i. Vilket är ovanligt i en så ombytlig, föränderlig och snabb värld där hållbarhet nästan bara är ett modeord. För hur ska något hinna bli hållbart om vi gör det snabbt och sedan byter ut det för något annat?

Hon är prestigelös, söker sanningen om sig själv och andra. Är inte rädd för att misslyckas och blir på så sätt en avslappnad, grundad och autentisk människa. Hennes uttryck är rent, genuint och kärleksfullt.

Du kan se hennes hantverk, skapande och tecknande av Sötnosen som jag är helt säker på kommer att göra succé. Både som bok och i digital form. Själv har jag både en Ikon och specialbilder på Sötnosen hemma. Man kan ju inte annat än att tycka om henne.


Jag vill inte att det ska gå fort nu. Jag vill att det ska gå lååååångsamt. Men det kan jag inte styra över. Vad jag kan göra är att ta vara på varje stund. Jag blir glad för det jag kan göra istället för att bli ledsen över det jag inte kan göra. Det är min livsekonomiska plan nu som jag ska göra så hållbar jag bara kan.18 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

© 2020 by Carina Halvardsson  l  carina@carinahalvardsson.se  l  +46709 500 355 

  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Edin Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now