Nu är vi igång!

Igår gick första promenaden med Gå För Livet. Det känns helt fantastiskt och jag är så glad för vår första promenad tillsammans. Den var fylld med härlig livsenergi.Idag har jag varit på röntgenundersökning för att kolla upp en förändring på lungan som ska bevakas. Men också för att se hur det ser ut i övriga kroppen efter senaste operationen. Det är inte utan att jag kände mig rädd och orolig när jag låg i röntgenapparaten. De senaste gångerna jag legat där har det inte varit så positivt. Det kändes så bra igår så allt måste väl vara helt okej därinne i kroppen? Nu gäller det att hålla hårt i tummarna. Beskedet får jag om ca. två veckor vid nästa läkarbesök och jag känner mig hoppfull.


Gå För Livet är så betydelsefullt för mig på många sätt. Det är underbart att ha något att fokusera på som är "friskt" när jag fortfarande delvis är sjukskriven. Att som egenföretagare bli sjuk under så lång tid gör det verkligen tufft att komma tillbaka. Här får jag också vara mitt eget stöd som företagare och det känns som att börja om från början igen och dessutom mitt i en pandemi. Men skam den som ger sig. Jag har många verktyg i min låda och idéer har jag många.

Nu kör vi med att Gå För Livet!Bilden här är flera år gammal och det är på ett av mina favoritträd i Pildammsparken. Här stannade jag till efter en promenad och det var magiskt på bänken under kastanjeträdet den där sensommar/höstdagen.


Trevlig helg!
28 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

© 2020 by Carina Halvardsson  l  carina@carinahalvardsson.se  l  +46709 500 355 

  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Edin Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now