Tillsammans med er, känner jag mig levande!

Jag har utvecklat en förmåga att klara av svåra saker och stå ganska pall för mycket. Men faktum är att en människa klarar inte hur mycket som helst.


Men tillsammans kan jag vara sårbar och våga känna det jag känner, hur svårt det än är. Det är stödet, kärleken, supporten, er tro och ert hopp som hjälper mig när jag själv tvivlar.

Det känns liksom fjuttigt att säga tack. Men min tacksamhet över det ni ger mig i stort och smått är för mig skillnad mellan liv och död. Det ni ger av er själv och det ni har är så vackert. Det gör mig varm, mjuk och djupt berörd. Jag får erfarenhet av hur kärlek och omsorg verkligen är vitaliserande och livgivande.


Det finns så många som gjort saker för mig under min sjukdomsperiod. Det här klippet är till er. Kram!


Idag är en bra dag och jag passar på att åka och träffa min kompis Marie, Sötnosens "mamma". Men hon har tusen andra strängar på sin lyra. Snart ska hon ställa ut sin konst på en utställning i Tisvildeleje. Tillsammans med Ikonmålaren Anne-Marie Valton.

Jag har gråtit och skrattat om vartannat och det är så befriande. Vår vänskap har verkligen utvecklats till något väldigt speciellt. För att vi medvetet har odlat och velat utforska vänskapen och vad den kan stå pall för under lång tid på ett regelbundet plan. Jag tycker att alla relationer är som att sköta en trädgård. Men det får bli ett helt annat blogginlägg.

Dagen har vi tillbringat i trädgården med en kopp kaffe och njutit av sensommarens sol och värme.

Idag kom det dessutom ett paket i brevlådan. Wow! vad det är spännande och roligt att få saker med posten. Det är ovanligt om jag inte beställer något på nätet förstås. Men det här var verkligen en överraskning. Paketet är från en annan kompis, Kristin på Öckerö. Som har webbutiken Garnbolaget. Kolla in hennes garner som hon färgar själv!

För ett tag sedan lade hon upp på instagram att hon höll på med ett hemligt projekt. Det var till mig!!! Alltså jag blev så rörd att tårarna trillade. Hon har färgat ett garn speciellt till mig och stickat ett par alldeles ljuvliga sockar som jag kan "hasa" runt i hemma när jag inte orkar gå ut i naturen. Dessutom har hon gjort ett unikt mönster på sockarna som är ett träd. Och inte vilket träd som helst utan Livets träd. Tack för en oerhört genomtänkt gåva som kommer att bli flitigt använd.


94 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

© 2020 by Carina Halvardsson  l  carina@carinahalvardsson.se  l  +46709 500 355 

  • Gray Instagram Ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Edin Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now