Yoga hemma

Ibland tar livet en oväntad vändning. Det kan upplevas som att förlora kontrollen, tappa fokus eller att livet stannat upp. Coachande samtal när du behöver stöd för att finna mening och balans i livet eller få hjälp med att hantera svåra situationer och komma vidare.

Jag kombinerar även samtal och rörelse som ett sätt att hjälpa dig som sitter fast i tvivel om din egen förmåga.

Tjänster

Föreläsning.JPG

Föreläsningar

I min föreläsning "Svart eller vitt. En ny syn på livet " berättar jag om hur jag tagit mig igenom förlust och sorg. Hur stor roll bemötandet spelat för min och andras läkning och vägen mot försoning. 

 

Mina föreläsningar vänder sig till dig som arbetar med människor. Inom vård/omsorg och rehabilitering eller bara är intresserad av hur min inställning till livet och döden förändrades och gav mig mer livskraft. Men också hur jag lyckades vända ohälsa till välbefinnande. 

Walking.jpg

Coaching

För dig som:

  • Vill förändra/förbättra relationen till dig själv, en närstående, kollega eller vän.

  • Vill bli tydligare i dina gränser i arbete och relationer.

  • Vill känna mer energi och lust till livet.

  • Vill utforska dina ouppfyllda drömmar.

Som livscoach är min roll att hjälpa dig skapa klarhet, se perspektiv och hitta motivation inom det område du väljer att utforska och kanske förändra. 

Memorial Candle

Sorgebearbetning

Sorg förknippas oftast med dödsfall och skilsmässa. Reaktionerna på sorg kan däremot utlösas av en rad olika förluster och förändringar. Det kan handla om till exempel relationsproblem till anhöriga, vänner eller arbetskollegor. Det kan också handla om din egen eller annans sjukdom, separationer, övergrepp, eller att livet inte blev som man hade tänkt sig.

"Tiden läker inte alla sår". 

Att bearbeta sorg och förluster kan frigöra kraft att leva vidare trots det jag förlorat.

Om mig

Jag heter Carina,

Och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och hjälper mina klienter förstå vad kroppen försöker berätta. Den ordlösa kommunikationen från kroppen har under flera decennier fascinerat mig. Jag har mina rötter i den österländska medicinen med filosofin om yin och yang. 

"Jag kan inte förstå helheten om jag inte känner till delarna och inte förstå delarna om jag inte känner till helheten".

Varmt välkommen att få en djupare kontakt med dig själv.

Carina.jpeg

Enligt hjärnforskningen är det i pannloberna, en avancerad del av hjärnbarken, som vi sätter igång både planering inför framtiden och påbörjar våra viljestyrda rörelser i kroppen. Kropp och psyke hänger ihop. Har man en låsning mentalt kan den sätta sig som blockeringar i kroppen

Jag kommer att vara med och leda fördjupande försoningsdagar för Försoningsgruppen i samarbete med Svenska kyrkan.

Här kan du lyssna på tidigare deltagare. 

Läs här för mer information.

"A single act of kindness
can cause ripples of healing"

Okänd

Referenser

För mig har det hjälpt att kombinera samtal med promenad. Det känns inte så svårt och krystat att börja prata.  Att få hjälp med att sätta ord på det som är jobbigt och utmanande för mig gör att det känns lättare och jag tycker att jag vågar mer.

Anna

Carinas egna erfarenheter känns som en tillgång för mitt förtroende för henne. Även om hon inte vet exakt vad jag går igenom. Får hennes sätt att lyssna, vara närvarande och trygg i sig själv får mig att våga vara kvar med det som jag tycker är svårt. Jag har fått nya perspektiv som känns viktiga för att må bättre.

Karin B

Jag har tidigare levt efter devisen "själv är bäste dräng". Så att tillsammans med en coach utforska vad som hindrar mig att vara mitt bästa jag var ingen självklarhet. Men mitt förtroende för Carina har förändrat både min inställning att ta hjälp och insikten att det aldrig är för sent att utvecklas som människa. 

Carsten

Med Carina känner jag mig trygg och det känns viktigt för mig. Någon som inte dömer eller vill förändra det jag känner är viktigt. Hur ska jag annars lära känna vem jag egentligen är bortom allt som andra lagt på mig och tycker att jag ska vara?

Jessica

Min utmattning gör att allt ibland bara snurrar runt i huvudet och jag har svårt för att tänka klart. Carina kan avbryta mig efter en stund mitt i en forcerad mening och säga "låt oss stannar upp och går ner i kroppen med ett djupt andetag". Det förankrar mig och jag kan hämta hem mig själv liksom. Jag känner mig också mer avslappnad och lugn efter våra samtal.

Susann

Jag tycker att alla borde ha en Carina att gå till. Själv har min personliga utveckling varit mer än jag kunde önska. Mitt liv är bättre än någonsin och jag känner mig stark, stolt och glad.

Kerstin

Här kan du läsa mer om vad jag gjort 

Jag rekommenderar

Kontakta mig

Tack för att du skickar in!

Shadow on Concrete Wall